Not known Details About iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

Gezinme deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Daha fazla bilgi edinin Çerez Kullanımı.

SWOLX SPORT-XR 310, en yüksek güvenlik standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmıştır. EN ISO 20345:2011 S3 SRC sertifikasına sahip olan bu ayakkabı, ayaklarınızı hem mekanik risklere karşı korur hem de rahatlık sağlar.

Mekap kaynakçı ayakkabılarının tabanları genellikle kaymaz ve ısıya dayanıklıdır. Kaynak işlerinde çalışanlar sıklıkla kaygan zeminlerle ve yüksek sıcaklıklarla karşılaşabilirler.

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

İş Ayakkabısı S2 Normalı: S1 Conventionalına ek olarak ayakkabının ıslak ortamlarda kullanıma uygun olduğunu belirtir. Taban yapısı yağa ve asit e karşı ekstra dayanıklıdır. Anti statik malzeme ile üretilirler.

Yazlık iş ayakkabısı ve kışlık iş ayakkabısı şeklinde söylenen modeller s1 süet ayakkabısı ve s2 deri iş ayakkabısı şeklinde söylenmesi en ayakkabi standi doğrusu olacaktır.

Dünyanın en fazla tercih edilen teknik bot ve tekstil iş ayakkabısı s3 markası olma yolculuğumuzda bizim için  ZOR YOK!

Aynı zamanda hafif yapısıyla çalışanların daha rahat hareket etmelerine olanak tanır, böylece uzun çalışma saatlerinde bile ayaklarda yorgunluk hissi minimum seviyede tutulur.

İş güvenliği ekipmanları dahilinde ayakkabıların kalitesi son derece mühim bir ayrıntıdır. Her sektörde olduğu gibielektrikçi ayakkabılarında da seçim yaparken olabildiğince dikkatli olunmalıdır.

Güvenli tabanlı mekap ayakkabılar ise kaymaları önlemek ve iş ortamında daha iyi bir denge sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Ayrıca, suya dayanıklı mekap ayakkabılar da ıslak veya nemli koşullarda çalışma gerektiren işler için idealdir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

ŞOkay emici topuk tasarımı aynı zamanda enerji verici özellik de taşır. ayakkabi işletmesi Çift yoğunluklu poliüretan tabanı ise kaymalara karşı sizi korur. Nefes alan yarma deri ile üretilen ayakkabı, gün boyu ayaklarınızın kuru kalmasına propertyım eder. Yağ ve petrol gibi materyallere karşı dayanıklı ayakkabıyı uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsiniz.

Ayakkabı mağazası kurmak, toptan ayakkabı satışı yapmak ya da ayakkabı sektöründe yeni bir işletme faaliyetini hayata geçirmek isteyenlerin, en kaliteli ayakkabı markaları hakkında bilgi sahibi olması tavsiye edilmektedir.

Kaynak işlerinde sıklıkla kullanılan elektrikli aletler nedeniyle elektrik çarpmaları riski vardır.

Report this wiki page